Kære venner af veteranbiler,

40 år med FERTAN, jeg vil gerne sende dig mine lykønskninger fra det fjerne nord. Jeg tager dit jubilæum som en mulighed for at beskrive min oplevelse med dit produkt.

I efteråret 1995 begyndte jeg at restaurere min FIAT Topolino, der blev bygget i 1937. Køretøjet var blevet demonteret, og den forrige ejer havde annulleret restaureringen. Da jeg allerede havde investeret 1000 timer i restaurering af den samme model, som jeg desværre mistede på grund af brandstiftelse, var der ingen risiko. Især da bilen har stået i en tør hall i 30 år. Jeg fjernede alle dele af kroppen mekanisk (Flex med gryde børste). Derefter behandlede jeg alle dele med FERTAN i henhold til specifikationerne. Derefter anvendte jeg kun en metalbase til beskyttelse. Af omkostningsgrunde malede jeg selv undergrunden, stenflisbeskyttelse, køretøjsmaling og klarlakke. I januar 1996 overtog et specialfirma maleriet af det demonterede organ. I april 1996 godkendte jeg min Topolino efter fuld accept.

Indtil videre har min kone og jeg kørt 77.000 km på FIAT, Rom, Toscana, Torino, Sorentinkysten og mange klassiske bilstæder i Slesvig-Holsten. Vi kører i ethvert vejr, selvom tæppet bliver vådt. Nu til det essentielle. Efter alle disse år er der ingen malingsskader på nogen del af kroppen i form af bobler, rustpletter fra "nedenunder" eller maling, der løsner, for at nævne nogle få eksempler.

Naturligvis er der skader på lakken, men det var forårsaget af mekaniske påvirkninger udefra. Jeg er overbevist om, at behandlingen med FERTAN har skabt malingens gode stabilitet. Fordi jeg ikke er en maler med vatpinde og sådan! Jeg har knyttet nogle fotos til dig for at få et lille indtryk, omend fra afstand.

Jeg ønsker dig fortsat succes og jeg hilser dig venlig
Harald Bauer oktober 2019Tak for at du tog dig tid til at besvare mine spørgsmål.
Jeg har læst BILAGET om, hvordan FERTAN fungerer - på trods af det kemiske ordforråd er det meget let at forstå.
Jeg ville ikke have forventet så gode detaljerede svar! Virkelig super kundevenlig - det er fantastisk reklame for din virksomhed! !
Hilsener fra Sprockhövel / Ruhr-området,
Oliver H. august 2018Produkttest FERTAN Multispray af maler Spanier
Som mesterhåndværker har du brug for et smøremiddel, en rustfjerner eller en rengøringsmiddel i mange situationer. Da det er irriterende at køre til byggepladsen med 3 forskellige produkter, er FERTAN-selskabet kommet med noget specielt.
Multispray 3 i 1 fra FERTAN.
Med dette produkt har du alt i en dåse.
Uanset om rengøring af forskellige værktøjer, f.eks Fjern tørret maling fra malingsbøjlen, fjern klæbrester eller smør en stige, der ikke længere kan åbnes korrekt, ved hjælp af rustne skruer, der ikke kan åbnes.
Det fine ved brugen af ​​strømspray er, at den er indstillet i en gelform. Du kan nemt arbejde med det overhead uden at have halvdelen af ​​det på dit ansigt. Enhver håndværker skal kende problemet.
På steder, der er vanskelige at få adgang til, kan du folde en lille plastslange op og dermed nå ethvert punkt uden problemer.
Jeg personligt har det på markedet siden da, det er altid i min værktøjskasse, og jeg vil ikke have at undvære det mere.
Mestermaler Oliver Spanier december 2016Hej Hr. Lang og tak for støtten. Jeg gjorde det ... i det mindste håber jeg det; Jeg har den svejste og forseglede beholder lige lukket ud.
Dette gøres i kedelrummet med en CPU-ventilator over åbningen til flottøren.

Spidsen på dåsen til at bruge omrørestangen til den trådløse skruetrækker er god, det eneste problem er, at diameteren på dåsen ikke er stor nok til at bringe omrøringsstangen ind, så jeg måtte tage dåseåbneren, og den virkede. Der er dog ikke opstået nogen "hård masse" som beskrevet. Men en meget viskøs rød væske, der ubarmhjertigt dækkede alt og forhåbentlig forseglede det.

Jeg håber, at jeg kan installere tanken om et par dage og derefter tanke den senere og rapportere til de allerede nysgerrige kolleger. Med venlig hilsen og mange flere